O tehnologie profitabilă!

Produse

COMPOZIŢIE

5% (m/m) azot azotat (NO3-)
6% (m/m) magneziu (MgO)
1,5% (m/m) zinc (Zn)
1,5% (m/m) mangan (Mn)
0,2% (m/m) cupru (Cu)
<2,0% (m/m) L-aminoacizi liberi

Multi Strong

 

Pentru a asigura o nutriție completă a culturilor, am creat seria de produse Multi, un macrofertilizator și microfertilizator lichid concentrat care garantează un potențial sporit de randament, sporind în același timp rezistența. În culturi, este utilă combinația dublă de Multi Strong și Multi Plus, care oferă plantelor toate macroelementele și microelementele necesare pentru o dezvoltare durabilă.

 

Azotul azotat este cel mai asimilat și prelucrat de către plantă, fără azot nu există recoltă; magneziul, principalul element constitutiv al sângelui plantei, care este responsabil de culoarea corectă, de fotosinteză, care, de asemenea, are efect pozitiv direct asupra turgescenței corecte a plantei, are proprietăți antistres;

Zincul stabilizează structura și funcțiile biologice ale membranei celulare, creează un sistem imunitar împotriva toxinelor de oxigen în timpul secetei și al expunerii excesive la soare și este esențial pentru producția de polen;

Manganul este un oligoelement care joacă un rol important în buna desfășurare a fotosintezei prin activarea enzimelor importante pentru sinteza clorofilei. Acesta este implicat în reglarea echilibrului hormonal al plantei, în crearea cloroplastelor și în creșterea rezistenței la boli. Prin urmare, deficiența sa poate afecta negativ întreaga cultură și crește susceptibilitatea acesteia la boli. Manganul este esențial în primele etape de creștere și dezvoltare a plantelor.

Cuprul este unul dintre elementele principale, protejează clorofila din frunze de descompunere, este o protecție generală împotriva bolilor fungice și bacteriene.

 

Calciul foliar din produsul Multi PLUS influențează diviziunea rădăcinilor și a celulelor supraterane, este responsabil, printre altele, de rezistența fructelor ca element constitutiv al pereților celulari și minimizează efectele stresului cauzat de secetă sau îngheț. Acesta contracarează fragilitatea tulpinilor. Este o barieră excelentă împotriva pătrunderii bacteriilor, ciupercilor și insectelor în țesuturile plantelor.

 

Produsul este conceput pentru toate culturile, fiind un îngrășământ universal, cu un spectru larg de acțiune în funcție de stadiul de dezvoltare. La culturile de iarnă, în timpul fazei de tratare de dinaintea iernii, pregătește planta pentru iernat prin pregătirea corespunzătoare a rădăcinilor și protejarea părții superioare a plantei împotriva stresului. Tratamentele foliare de primăvară au ca rezultat o dezvoltare mai rapidă a plantelor.

 

Cu ajutorul îngrășămintelor foliare corect formulate, asigurăm o gamă largă de efecte ca răspuns la schimbarea condițiilor meteorologice sau la situații de stres (îngheț, produse de protecție a plantelor). În același timp, acționează pentru a promova o creștere rapidă, dar stabilă, datorită proprietăților oxidului de calciu, care este o componentă naturală a rezistenței plantelor, permițându-le să își mențină starea corespunzătoare, inclusiv să prevină fragilitatea.

În faza de înflorire/înflorire, protejează împotriva agenților patogeni fungici, pregătește planta pentru continuarea înfloritului, ceea ce duce la o recoltă. Crește legătura cu proteinele, ceea ce asigură gestionarea apei în această etapă critică de dezvoltare.

 

O combinație indispensabilă în livezi și fructe moi pentru a asigura fermitatea și longevitatea fructelor. Folosit în timpul fazei de maturare, protejează fructele de crăparea excesivă, verificând în același timp suculența corespunzătoare, permițând fructelor să respire mai intens.

FITOPLON Sp. z o. o. - filială în București

 

Strada 3 Maya nr. 8/1
85-016 Bydgoszcz, POLONIA
NIP 967 144 34 34 04

Trimiteți-ne un email: office@fitoplon.ro

FITOPLON - o tehnologie profitabilă!

Aveți alte întrebări? Doriți să folosiți tehnologia noastră?

Apelați la: +48 698 999 533

© 2019-2023 Fitoplon     /     Design si implementare: houseofideas.pl