O tehnologie profitabilă!

Produse

COMPOZIŢIE:

16,5% (m/m) aminoacizi totali

15,5% (m/m) L-aminoacizi liberi

7% (m/m) carbon organic

8,2% (m/m) azot azotat (N)

5% (m/m) magneziu (MgO) solubil în apă

Amino Turbo

 

AMINO TURBO este un produs care asigură dezvoltarea durabilă a plantelor, datorită utilizării de aminoacizi de origine vegetală, care sunt doar proteine vegetale bioactive care sunt aproape 100% digerabile. Combinația de aminoacizi de origine vegetală cu nutrienți esențiali (azot și magneziu) este un stimulent puternic în dezvoltarea plantelor, asigurând un transport ușor și rapid al nutrienților în interiorul plantei. Datorită acestei combinații, planta nu consumă energie pentru alte procese și se poate concentra pe crearea unei recolte mai mari.

 

Azotul, care este esențialul material de construcție al plantei, asigură o afânare (rărire) adecvată, prelungește perioadele de înflorire și de producție și reglează consumul altor macronutrienți. Este unul dintre cele mai importante elemente care are efect asupra mărimii și calității recoltei. Magneziul este principalul element de construcție al clorofilei, este necesar pentru procesarea azotului, stimulează dezvoltarea sistemului radicular și are un impact semnificativ în situații de stres. De asemenea, are efect asupra stării generale și rezistenței plantelor, în special în situații de stres, cum ar fi seceta sau atacurile agenților patogeni. În funcție de fază, utilizarea Animo Turbo ajută pentru dinamica și optimizează procesele la uzine. În cazul culturilor de iarnă, în cadrul prelucrărilor de toamnă, pregătește planta pentru o iernare integrală prin dezvoltarea sistemului radicular și a rezistenței la stres. Primăvara, stimulează producția sporită de hormoni de creștere, ceea ce duce efectiv la o creștere a masei de tulpini, tulpini, lăstari și rădăcini. Este cel mai bun stimulator al deschiderii mugurilor de frunze. De asemenea sporește utilizarea îngrășămintelor minerale, în special a îngrășămintelor azotate, , ceea ce are un impact semnificativ asupra reducerii conținutului de nitrați dăunători în culturi.

 

Un instrument de neînlocuit în situații de stres (îngheț, secetă, utilizarea de produse pentru protecția plantelor, inclusiv supradozaj).

 

FITOPLON Sp. z o. o. - filială în București

 

Strada 3 Maya nr. 8/1
85-016 Bydgoszcz, POLONIA
NIP 967 144 34 34 04

Trimiteți-ne un email: office@fitoplon.ro

FITOPLON - o tehnologie profitabilă!

Aveți alte întrebări? Doriți să folosiți tehnologia noastră?

Apelați la: +48 698 999 533

© 2019-2023 Fitoplon     /     Design si implementare: houseofideas.pl