O tehnologie profitabilă!

COMPOZIŢIE:

43% (m/m) aminoacizi totali

40% (m/m) L-aminoacizi liberi

17% (m/m) carbon organic

7,0% (m/m) azot total (N)

Produse

Amino Forte

 

AMINO FORTE este o bombă de vitamine formată numai din plante bioactive. proteine vegetale bioactive, a căror eficacitate a fost confirmată de numeroase studii. Aminoacizii îndeplinesc funcții de construcție, metabolice și de transport, determină creșterea accelerată a lăstarilor și a rădăcinilor, ajută la deschiderea mugurilor de frunze, coacerea fructelor și influențează fertilitatea polenului.

 

Datorită aminoacizilor, planta nu-și consumă energia pentru a colecta și a căuta nutrienți în sol, ci îi

stochează direct în rădăcini și frunze, ceea ce are efect pozitiv direct asupra randamentului și rentabilității producției. L-aminoacizii sporesc eficiența hrănirii tradiționale datorită creșterii puternice a rădăcinilor de păr și a profunzimii sistemului radicular. Aminoacizii stângaci sunt proteine vegetale bioactive care sunt absorbite în proporție de aproape 100 %.

 

Aceștia sunt un excelent purtător de nutrienți în cel mai scurt timp posibil, de până la 4 ore, deoarece, spre deosebire de chelații sintetici, aceștia sunt neutri din punct de vedere electric. Un avantaj indispensabil al aminoacizilor stângaci este forma lor sigură, care are un efect pozitiv asupra plantei chiar și în faza de înflorire. Utilizarea Amino Forte în primăvară asigură o creștere rapidă a tulpinii și a rădăcinilor, precum și deschiderea mugurilor de frunze, are efect pozitiv asupra activității enzimelor și ajută direct la procesele de fotosinteză.

 

Aplicate înainte de înflorire, acestea ajută la fertilitatea polenului, îmbunătățesc și prelungesc faza de înflorire, ceea ce au efect pozitiv direct asupra randamentului și, prin urmare, rentabilitatea culturilor. Combinația de aminoacizi stângaci din acest produs întărește sistemul imunitar în orice situație stresantă, devenind un remediu de calitate.

FITOPLON Sp. z o. o. - filială în București

 

Strada 3 Maya nr. 8/1
85-016 Bydgoszcz, POLONIA
NIP 967 144 34 34 04

Trimiteți-ne un email: office@fitoplon.ro

FITOPLON - o tehnologie profitabilă!

Aveți alte întrebări? Doriți să folosiți tehnologia noastră?

Apelați la: +48 698 999 533

© 2019-2023 Fitoplon     /     Design si implementare: houseofideas.pl